Over Parkhome

Naast de exploitatie van het chaletpark richt familiebedrijf Gerrit Jans Hoeve zich ook op de bouw van nieuwe chalets. Deze chalets dragen de merknaam Parkhome en worden gebouwd voor het eigen park en daarbuiten.

Geschiedenis

1981

In 1981 is gestart met de bouw van chalets. Al snel bleek er genoeg vraag en kwam er personeel in dienst. Een model van 10,00 bij 3,65 meter als standaard afmeting was in die tijd een mooi ruim chalet.

Op de afbeelding ziet u ons eerste chalet.

1982

Materiaal voor de bouw van chalets bestond voornamelijk uit hout, zelfs de kozijnen werden werden voor de eerste modellen zelf gemaakt. Tegenwoordig is onderhoudsvriendelijk de maatstaaf en worden er veel andere materialen gebruikt.

Op de foto (1982) worden er kozijnen gemaakt.

Groter

Al snel kwam er vraag naar grotere chalets, de deur op deze foto zou momenteel niet meer voldoen, een chalet of zorgwoning kan net zo groot gemaakt worden als de klant wenst, al zijn er vaak wel beperkingen vanuit een park of gemeente.

Op de afbeelding ziet u ons eerst gebouwde chalet klaar om geplaats te worden. (1981)

Fusie

In de beginjaren was de chaletbouw een losstaand bedrijf, later is dit deels samengevloeid met het park Gerrit Jans Hoeve, zo hebben we 1 kantoor en kan de klant alles onder 1 dak regelen wanneer een nieuw chalet gewenst is.

De ‘Parkhome’ chalets worden door heel Nederland geleverd.

Betrokken familiebedrijf

In de jaren ’70 begonnen als klein buitenverblijf en inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf met vier chaletparken en een eigen chaletbouw. Parkhome en de chaletparken worden gerund door vier broers Gerard, Gert, Wim en Theo van de Munt. Met het oog op de toekomst zijn daar drie neven bij gekomen, Gerwin, Rudy en Dennis van de Munt. Ieder heeft zich toegelegd op zijn eigen specialistische activiteiten.

Hoe wij werken